Wanneer verschijnt Who Killed Sara seizoen 2?

Twee maanden na de release van het eerste seizoen op Netflix, zal Who Killed Sara? seizoen 2 (originele titel Quién mató a Sara?) op 19 mei 2021 van start gaan op de streamer. Vandaag heeft Netflix tevens de trailer vrijgegeven. Deze kun je hieronder bekijken. Who Killed Sara? volgt Alex Guzman (Manolo Cardona), een man die ooit ten onterechte werd veroordeeld voor de moord op zijn zuster Sara.

Who Killed Sara seizoen 2

Hoofdpersoon Alex is samen met zijn zusje Sara op vakantie met twee vrienden, broers van de rijke Lazcano-familie. Ze bevinden zich op een boot, waarbij Sara via een parasail achter de boot aan vliegt. Wanneer het harnas waarmee ze vast zit dreigt los te raken, probeert Alex de familie over te halen langzamer te gaan varen. De Lazcano-broers varen juist harder. Gevolg? Sara overlijdt en in plaats van de schuld op zich te nemen, zorgen de broers met hulp van hun rijke familie ervoor dat Alex de schuld op zich neemt. Jaren later wordt Alex vervroegd vrijgelaten. Hij zint op wraak.

Who Killed Sara? is een Mexicaanse serie gemaakt door José Ignacio Valenzuela. De hoofdrollen worden gespeeld door Manolo Cardona, Ginés García Millán, Carolina MirandaAlejandro Nones, Claudia Ramírez, Eugenio Siller, Juan Carlos Remolina, Ximena Lamadrid, Luis Roberto Guzmán, Leo Deluglio.

Netflix heeft ook aangekondigd dat Daniel Giménez Cacho, Matías Novoa en Antonio de la Vega zich voor het tweede seizoen bij de cast hebben gevoegd. In de preview van seizoen twee lijkt het erop dat Cacho een psychiater zal spelen die Sara mogelijk heeft behandeld, aangezien Alex hem ondervraagt.

Who Killed Sara seizoen 2 verschijnt op 19 mei 2021 op Netflix!VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter