Henry Cavill keert officieel terug als Superman

Henry Cavill bevestigt officieel dat hij terugkeert als Superman in het DC Extended Universe na zijn Black Adam cameo. Cavill heeft op social media een ​​eerste blik gedeeld op zijn terugkeer als Superman. Het bericht is hieronder te lezen. In de video zegt Cavill:

“I wanted to wait until the weekend was over before posting this because I wanted to give you all a chance to watch Black Adam, but now that plenty of you have, I wanted to make it official that I am back as Superman. The image you see in this post and what you saw in Black Adam are just a very small taste of things to come. There’s a lot to be thankful for and I’ll get to that in time but I wanted to thank you guys most of all, thank you for your support, thank you for your patience. I promise it will be rewarded.”

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Henry Cavill (@henrycavill)

Henry Cavill als Superman

Hoewel Man of Steel niet alom geprezen werd, was het winstgevend genoeg om Warner Bros. aan te moedigen andere films in het DCEU te maken. Het was oorspronkelijk bedoeld voor Man of Steel om een ​​trilogie van Superman films te worden, vergelijkbaar met The Dark Knight-trilogie, maar het succes van het Marvel Cinematic Universe met crossover-films als The Avengers inspireerde DC om dit voorbeeld te volgen. Man of Steel werd snel opgevolgd door Batman v Superman: Dawn of Justice in 2016, waarin Cavill zijn rol opnieuw speelde tegenover Ben Afflecks versie van Batman, samen met Gal Gadots Wonder Woman. Hoewel Cavill’s Superman in een paar andere DCEU-films verscheen, waren alle ideeën voor een vervolg op Man of Steel opgeschort.

De toekomst van het DC Extended Universe (DCEU) kan op zijn best als chaotisch worden omschreven. Terwijl hun belangrijkste concurrent, het Marvel Cinematic Universe (MCU), wordt geleid door president Kevin Feige, heeft de DCEU dat soort leiderschap niet. De zaken bij Warner Bros. zijn nog onzekerder vanwege de recente Discovery-fusie en een koerswijziging van Discovery-CEO David Zaslav, maar het lijkt erop dat er goed nieuws in het verschiet ligt voor fans van deze stripboekfranchises.

The Hollywood Reporter heeft de toekomst van de DCEU onder de loep genomen en onthulde dat zowel Warner Bros. als Henry Cavill weer samenwerken aan ​​vervolg op Man of Steel uit 2013. Het project wordt geproduceerd door de grote DCEU-producent Charles Roven en de film is momenteel op zoek naar schrijvers. Regisseur James Gunn is ook in gesprek met Warner Bros. om een ​​mysteriefilm te maken waarin “DC is definitely in play,” aldus een insider.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter