Warner Bros. werkt aan een The Bodyguard remake

Het is bijna 30 jaar geleden sinds de bioscooprelease van Mick Jackson‘s The Bodyguard, en nu werkt Warner Bros. Pictures aan een remake van de romantische dramathriller uit 1992 met Whitney Houston en Kevin Costner. Dit meldt Variety. De studio heeft Tony-genomineerde Matthew López (The Inheritance) ingehuurd om het scenario te schrijven voor het lang in ontwikkeling zijnde project.

The Bodyguard remake

De remake van The Bodyguard wordt beschreven als een remake en wordt opnieuw geproduceerd door de producer en schrijver van de originele film, Lawrence Kasdan voor Kasdan Pictures, samen met Dan Lin en Jonathan Eirich voor Rideback. Het wordt uitvoerend geproduceerd door Nick Reynolds van Rideback.

Verdere details over het plot en de personages worden nog geheim gehouden, maar het project is nu al meer dan tien jaar in de maak en Lin is sinds 2011 aan het project verbonden. Het valt nog te bezien of de remake ook een prominente zanger in de hoofdrol zal casten, net als de eerste film met zangeres Whitney Houston.

The Bodyguard uit 1992 werd geregisseerd door Mick Jackson, naar een scenario geschreven door Lawrence Kasdan. De film volgde het verhaal van een voormalig agent van de geheime dienst die wordt ingehuurd om een ​​beroemde persoonlijkheid te beschermen tegen een stalker. Interessant is dat Kasdan de film oorspronkelijk in de jaren zeventig schreef als een door Steve McQueen en Diana Ross geleid project. De film was vooral bekend om zijn originele soundtrack met de nummers “I Will Always Love You”, “I Have Nothing” en “Run to You”, die allemaal werden uitgevoerd door Houston. De laatste twee leverden de film een ​​Academy Award-nominatie op voor Best Original Song.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter