Warrior Nun seizoen 2 vanaf 10 november op Netflix

Netflix heeft de nieuwe trailer vrijgegeven voor Warrior Nun seizoen 2! Het coming-of-age-drama draait om de jonge Ava, die nadat ze opnieuw tot leven komt deel uitmaakt van de Order of the Cruciform Sword en betrokken raakt bij een oude strijd tegen duivelse krachten. De trailer kun je hieronder bekijken.

Warrior Nun seizoen 2

De serie volgt Ava (Alba Baptista), een tiener die uit de dood is opgestaan ​​dankzij de kracht van de halo van een engel. Als de Halo-Bearer is het haar lot om de volgende Warrior Nun te zijn, een superkrachtige held die zich inzet voor het bestrijden van demonen en de duisternis. Aangezien de serie gebaseerd is op stripboeken, is er genoeg bronmateriaal om een ​​nieuw seizoen te creëren. Warrior Nun seizoen 1 dient als het heroïsche oorsprongsverhaal van Ava. Aan het einde van het seizoen stond het leven van Ava niet alleen op z’n kop, maar werd ze geconfronteerd met echt verraad.

In seizoen twee vechten Ava en de OCS tegen de engel Galadriel, die zijn invloed op aarde flink aan het uitbreiden is. Ze lijkt hulp aangeboden te krijgen van een oud genootschap genaamd The Samaritans en stuit tevens op een krachtig wapen.

In de serie zijn er rollen voor Alba Baptista de rol van Ava, Toya Turner als Shotgun Mary, Lorena Andrea als Zuster Lilith, Kristina Tonteri-Young als Zuster Beatrice, Tristan Ulloa als Vader Vincent, Sylvia De Fanti als Moeder Superion, Thekla Reuten als Jillian Salvius, Emilio Sakraya als JC, Joaquim de Almeida als Cardina Duretti en Lope Haydn Evans als Michael.

Het verhaal voor de serie is losjes gebaseerd op het verhaal van de manga Warrior Nun Arela. Deze manga werd voor het eerst gepubliceerd in 1994 door Antarctic Press en heeft al 17 series voortgebracht, waaronder The Crimson Nun, Areala: Angel of War en de meest recente No Justice for Innocents die in 2002 werd uitgebracht.

Warrior Nun seizoen 2 is vanaf 10 november 2022 te zien op Netflix.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, en Twitter. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter