We Own This City vanaf 26 april op HBO Max Nederland

De serie We Own This City is vanaf 26 april 2022 te zien bij HBO Max Nederland. De nieuwe miniserie is gebaseerd op het waargebeurde verhaal van de Gun Trace Task Force van de politie van Baltimore, en de corruptie daaromheen. Bekijk hieronder de trailer.

We Own This City

De serie beschrijft de opkomst en ondergang van de Gun Trace Task Force van de politie van Baltimore – en de corruptie en morele ineenstorting die een Amerikaanse stad overkwam waar het beleid van drugsverbod en massa-arrestatie werd verdedigd ten koste van het daadwerkelijke politiewerk.

We Own This City is een miniserie gebaseerd op het gelijknamige non-fictieboek van Baltimore Sun-reporter Justin Fenton. De miniserie is ontwikkeld en geschreven door David Simon en George Pelecanos, en geregisseerd door Reinaldo Marcus Green.

De hoofdrollen worden gespeeld door Jon Bernthal, Wunmi Mosaku, Jamie Hector en Josh Charles.

De serie gaat op 26 april 2022 in première op HBO Max Nederland.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter