Welcome To Earth serie met Will Smith vanaf december op Disney Plus

The age of exploration is far from over. De serie Welcome To Earth met Will Smith is vanaf 8 december te zien op Disney Plus. Bekijk hieronder een trailer. In de reeks gaat Smith de wereld verkennen op een spectaculaire manier.

Welcome To Earth

Welcome To Earth serie

Het lijkt misschien alsof mensen elke centimeter van het oppervlak van onze planeet in kaart hebben gebracht, maar als je beter kijkt, zul je ontdekken dat er nog zoveel meer te ontdekken valt – het tijdperk van verkenning is nog lang niet voorbij! Welcome To Earth, een originele Disney+-serie van National Geographic, volgt de Academy Award-genomineerde Will Smith op een buitengewoon, once-in-a-lifetime avontuur over de hele wereld om de grootste wonderen van de aarde te verkennen en de meest verborgen geheimen te onthullen. Gedurende de zesdelige serie wordt Will begeleid door elite-ontdekkingsreizigers op een ontzagwekkende reis, waarbij hij dichtbij komt met enkele van de meest opwindende spektakel ter wereld – van vulkanen die in stilte brullen tot woestijnen die onze waarneming te boven gaan tot zwermen dieren met een eigen geest.

De zesdelige serie is afkomstig van National Geographic. De serie is geproduceerd door Darren Aronofsky (Requiem for a Dream, Black Swan).

Smith krijgt hulp van Diva Amon (zeebioloog en National Geographic Explorer), Dwayne Fields (poolexpediteur), Albert Lin (ingenieur en National Geographic Explorer), Cristina Mittermeier (National Geographic-fotograaf) en Erik Weihenmayer (bergbeklimmer).

Welcome To Earth is vanaf 8 december te zien op Disney Plus.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter