West Side Story vanaf 2 maart op Disney Plus Nederland

Something’s coming! De Steven Spielberg film West Side Story zal vanaf 2 maart 2022 te zien zijn op Disney Plus Nederland. Dat heeft de streamer bekendgemaakt.

De film ging op 9 december 2021 in première in de Nederlandse bioscopen. Eerder deze week wist de film nog 7 Oscar nominaties in de wacht te slepen.

Klik hier of hieronder op de banner voor een abonnement op Disney Plus.

West Side Story Disney Plus

West Side Story op Disney Plus Nederland 

In New York zijn twee tienerbendes, van verschillende etnische afkomst, elkaars grootste vijanden. Tony leidt de zogenaamde Jets, terwijl Maria de jongere zus is van de leider van de Sharks. De twee vallen voor elkaar, wat de rivaliteit tussen de bendes alleen maar vergroot.

De hoofdrollen worden gespeeld door Ansel Elgort en nieuwkomer Rachel Zegler. De cast bevat ook Rita Moreno, die oorspronkelijk Anita speelde in West Side Story uit 1961. Daarnaast zijn er rollen voor Ariana DeBose als Anita, David Alvarez als Bernardo en Josh Andrés Rivera als Chino. Tevens zijn er rollen voor Corey Stoll als Lieutenant Schrank, Brian d’Arcy James als Officer Krupke, Mike Faist als Riff, Iris Menas als Anybodys, Mike Iveson als Glad Hand, Jamila Velazquez als Meche, Annelise Cepero als Provi, Yassmin Alers als Lluvia, Jamie Harris als Rory, Curtiss Cook als Abe.

De film is geregisseerd door Steven Spielberg op basis van een scenario door Pulitzer prijswinnaar en Oscar-genomineerde Tony Kushner. De film is een adaptatie van de gelijknamige Broadway musical die oorspronkelijk werd geschreven door Arthur Laurents en Stephen Sondheim met muziek van Leonard Bernstein.

West Side Story werd geïnspireerd door William Shakespeare’s Romeo en Julia en gaat over de rivaliteit tussen de Jets en de Sharks, twee tienerbendes.

West Side Story kijken

West Side Story is vanaf 2 maart 2022 exclusief te zien op Disney Plus Nederland. Klik hier of hieronder op de banner voor een abonnement op Disney Plus en kijk West Side Story.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter