Why Women Kill seizoen 2 vanaf 28 juni op Videoland

Why Women Kill seizoen 2 is vanaf 28 juni te zien op Videoland. Bekijk hieronder alvast een trailer. Net als seizoen 1 omvat het tweede seizoen van Why Women Kill 10 afleveringen. De anthologiereeks onderzoekt hoe de rollen van vrouwen zijn veranderd, maar hoe hun reactie op verraad hetzelfde is gebleven. Seizoen 2, dat zich afspeelt in 1949, zal onderzoeken “wat het betekent om mooi te zijn, de verborgen waarheid achter de gevels die mensen aan de wereld presenteren, de effecten van genegeerd en over het hoofd gezien worden door de samenleving en ten slotte, de moeite die een vrouw zal doen om om er eindelijk bij te horen.

Why Women Kill seizoen 2 op Videoland

In seizoen 1 volgen drie vrouwen uit verschillende decennia die verbonden zijn met elkaar doordat ze allemaal in hetzelfde Pasadena-huis hebben gewoond en ontrouw in hun huwelijk hebben ervaren. Beth Ann Stanton is tevreden als huisvrouw in 1963 totdat ze hoort over de ontrouw van haar man; socialite Simone Grove ontdekt de homoseksualiteit van haar derde man en begint haar eigen affaire met een jongere man in 1984; en hoewel in een open huwelijk in 2019, wordt de relatie van advocate Taylor Harding op de proef gesteld wanneer zij en haar man zich aangetrokken voelen tot dezelfde vrouw. Ondanks het feit dat hun maatschappelijke rol in de loop van de decennia is veranderd, leidt de reactie van elke vrouw op de ontrouw ertoe dat ze het leven van een ander nemen.

Het tweede seizoen heeft rollen voor Allison Tolman, Nick Frost, Lana Parrilla, B.K. Cannon, Jordane Christie, Matthew Daddario, Veronica Falcón, Virginia Williams, Jessica Phillips, Eileen Galindo, Cynthia Quiles, Kerry O’Malley, Rachel Bay Jones.

Why Women Kill is een Amerikaanse misdaad dramedyserie van de zender CBS All Access. De serie ging in première op 15 augustus 2019. De serie is gemaakt door Emmy-genomineerde Marc Cherry, die naast Brian Brian en Francie Calfo van Imagine ook als uitvoerend producent zal dienen. Michael Hanel en Mindy Schultheis van Acme Productions zullen ook samen produceren met Marc Webb, die ook regisseert.

Why Women Kill seizoen 2 is vanaf 28 juni te zien op Videoland.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter