Will Ferrell toegevoegd aan cast Barbie film

Will Ferrell is toegevoegd aan de cast van de aankomende live-action Barbie film. De acteur en komiek gaat hier mee onder andere Margot Robbie en Ryan Gosling vergezellen.

Ondanks dat er nog weinig over het plot vrijgegeven is, weten we al wel het een en ander over de cast van de aankomende Barbie film. Zo gaat het titelpersonage gespeeld worden door Margot Robbie (Suicide Squad, The Wolf of Wall Street) en zal Ryan Gosling haar love interest spelen. Volgens website Deadline heeft nu dus ook Will Ferrell een rol in de film. Het is nog niet bekend wat voor karakter hij zal spelen.

Naast de bovengenoemde namen zullen ook Alexandra Shipp (X-Men), Simu Liu, Emma Mackey, America Ferrera en Kate McKinnon in de Barbie film te zien zijn.

Will Ferrell in Barbie film

De live-action Barbie film is al jaren in ontwikkeling. In eerste instantie zou Amy Schumer de rol van Barbie op zich nemen, maar zij werd vervangen door een andere actrice. Gezien het feit dat de film niet op tijd werd gemaakt, waren de rechten inmiddels weer terug in handen van speelgoedfabrikant Mattel. Deze verkochten deze vervolgens weer aan Warner Bros., welke Margot Robbie castte.

Volgens IMDB zal de film draaien om een pop die wordt weggestuurd uit Barbieland, omdat ze niet ”perfect” genoeg zou zijn. Ze gaat vervolgens op avontuur in de echte wereld.

De regie van de Barbie film ligt bij Greta Gerwig, bekend van het Oscar-genomineerde Little Women. Tevens schrijft ze samen met Noah Baumbach (Marriage Story) het script.

Het is nog niet bekend wanneer de Barbie verfilming zal verschijnen.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter