Will Smith keert niet terug voor The Suicide Squad

Hoewel het vervolg op Suicide Squad mogelijk voor het einde van het jaar met de opnames begint, zal een van de hoofdrolspelers uit de eerste film niet terugkeren. Variety meldt dat Will Smith zich teruggetrokken heeft uit The Suicide Squad en hij de rol van Deadshot aan hem voorbij zal laten gaan.

Variety merkt op dat Smith’s terugkeer voor de film nooit officieel was gemaakt. Warner Bros. had echter graag zowel Smith als Margot Robbie terug gezien voor het vervolg. In het artikel wordt opgemerkt dat het vertrek van Smith minnelijk was en uiteindelijk kwam het neer op zijn drukke agenda. Het is minder duidelijk of Deadshot voor de film opnieuw gecast gaat worden, of dat het personage gewoon uit dit avontuur geschreven wordt.

Voormalig Guardians of the Galaxy regisseur James Gunn zal The Suicide Squad schrijven en waarschijnlijk regisseren. Deadshot is een van de hoofdpersonen in de comics. Hij maakte echter zijn debuut als een Batman-slechterik voordat hij bij de Suicide Squad kwam. Hij was ook te zien in The Secret Six en had enkele solo-avonturen.

Warner Bros. heeft The Suicide Squad gepland voor 6 augustus 2021.

Wat vind je van het vertrek van Smith uit The Suicide Squad? Moet Deadshot worden hercast? Zo ja, wie zou de nieuwe Deadshot moeten zijn?