Will Smith & Kevin Hart hoofdrol in Planes, Trains & Automobiles remake

Het is al 33 jaar geleden sinds de succesvolle release van John HughesPlanes, Trains & Automobiles. Nu maakt Deadline bekend dat Paramount Pictures officieel bezig is met de ontwikkeling van een remake van de klassieke roadtrip-komedie uit 1987 met acteurs Will Smith en Kevin Hart in de hoofdrollen. De remake wordt geschreven door Brooklyn Nine-Nine schrijver Aeysha Carr. Naast de hoofdrol wordt van Smith en Hart ook verwacht dat ze als producers dienen via respectievelijk hun Westbrook Studios en Hartbeat Productions. Jon Mone van Westbrook en Bryan Smiley van Hartbeat zullen ook gaan produceren.

Planes Trains & Automobiles remake

De originele film Planes, Trains & Automobiles is geschreven en geregisseerd door John Hughes (Ferris Bueller’s Day Off, The Breakfast Club). Komedie iconen Steve Martin en wijlen John Candy speelden de hoofdrol als Neal Page en Del Griffith, die gedwongen werden samen te reizen om op tijd thuis te zijn voor Thanksgiving nadat hun vluchten plotseling zijn geannuleerd. Tijdens hun driedaagse reis komt het onwaarschijnlijke duo in een hoop gênante ongelukken terecht. Na de release in 1987 kreeg de film onmiddellijk positieve recensies.

In een interview in 1987 vertelde John Hughes dat het idee voor de film gebaseerd is op een reis die hij zelf ooit maakte tussen Chicago en New York en die in plaats van één vijf dagen duurde.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, en Twitter. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter