Will Smith onthult Fresh Prince of Bel-Air reunion trailer

Will Smith heeft de trailer en releasedatum onthuld voor de aanstaande The Fresh Prince of Bel-Air reunion special van HBO Max. Deze kun je hieronder bekijken. De reünie ziet de terugkeer van Smith bij de rest van de familie Banks – inclusief de originele actrice van tante Viv, Janet Hubert, die haar ongenoegen over Smith heeft geuit sinds ze werd vervangen in de NBC sitcom. De special zal vanaf 19 november te zien zijn op HBO Max.

Naast de reünie is er een drama-reboot van de komedie in de maak bij Peacock. Bel-Air, geproduceerd door Smith, is gebaseerd op een virale video uit 2019.

The Fresh Prince of Bel-Air reunion

The Fresh Prince of Bel-Air stopte na zes seizoenen in 1996, maar zijn nu met een paar drukken op een knop weer te zien. The Fresh Prince of Bel-Air betekende de doorbraak voor Will Smith die in de comedy een jongen uit de achterbuurten van Philadelphia speelt. Hij groeide op in Philadelphia, en nadat hij in een gevecht was beland, stuurde zijn moeder hem naar haar zusters familie, de familie Banks, in Bel-Air, een welgestelde buurt in Los Angeles. Hier brengt hij een verandering teweeg in het leven van zijn rijke, pretentieuze familieleden.

In de zes seizoenen die volgden groeide de serie uit tot een ware culthit. Zo kent iedereen tot op de dag van vandaag nog de themesong van de serie. De hoofdrollen werden gespeeld door Will Smith, James Avery, Janet Hubert-Whitten, Daphne Maxwell Reid, Alfonso Ribeiro, Karyn Parsons, Tatyana Ali, Joseph Marcell en Ross Bagley.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter