Will Smith werkt aan Fresh Prince of Bel-Air reboot

Vorig jaar schreef en regisseerde Morgan Cooper een dramatische kijk op The Fresh Prince of Bel-Air, de iconische sitcom uit de jaren 90. Nadat deze viraal ging en lof kreeg van Will Smith, werkt de originele acteur nu samen met Cooper om het uit te werken tot een dramaserie. Dit meldt Deadline.

De serie, die Bel-Air gaat heten, wordt beschreven als “een dramatische kijk op de NBC-komedie”, die gaat over een slimme jongen uit Philadelphia die naar zijn oom en tante in de upper-class buurt Bel-Air in Los Angeles verhuist.

De nieuwe serie wordt geregisseerd, mede-uitvoerend geproduceerd en geschreven door Cooper naast Chris Collins (The Man in the High Castle, The Wire), die ook zal dienen als uitvoerend producent en showrunner van het project. De dramaserie wordt momenteel aangeboden aan streamingdiensten. Volgens The Hollywood Reporter zouden Netflix, HBO Max en Peacock tot de platformen behoren die bieden op de potentiële serie.

The Fresh Prince of Bel-Air

The Fresh Prince of Bel-Air stopte na zes seizoenen in 1996, maar zijn nu met een paar drukken op een knop weer te zien. The Fresh Prince of Bel-Air betekende de doorbraak voor Will Smith die in de comedy een jongen uit de achterbuurten van Philadelphia speelt. Hij groeide op in Philadelphia, en nadat hij in een gevecht was beland, stuurde zijn moeder hem naar haar zusters familie, de familie Banks, in Bel-Air, een welgestelde buurt in Los Angeles. Hier brengt hij een verandering teweeg in het leven van zijn rijke, pretentieuze familieleden.

In de zes seizoenen die volgden groeide de serie uit tot een ware culthit. Zo kent iedereen tot op de dag van vandaag nog de themesong van de serie. De hoofdrollen werden gespeeld door Will Smith, James Avery, Janet Hubert-Whitten, Daphne Maxwell Reid, Alfonso Ribeiro, Karyn Parsons, Tatyana Ali, Joseph Marcell en Ross Bagley.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, en Twitter. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter