Winactie | Harry Potter And The Philosopher’s Stone 4K UHD – Beëindigd

Harry Potter And The Philosopher’s Stone is vanaf 25 augustus beschikbaar op 4K Ultra HD. Ter gelegenheid van de release mogen wij gave prijzen weggeven! Lees hieronder hoe je kans maakt en doe mee! 

Een wonderbaarlijke nieuwe manier om de magische wereld van Harry Potter te beleven! Bekijk Harry Potter And The Philosopher’s Stone (Harry Potter en de Steen der Wijzen) zoals je hem nog nooit hebt gezien, nu in 4K-resolutie. Ontdek filmgeheimen, bezweringen, magische wezens en artefacten, en meer in deze betoverende verzameling van leuke activiteiten en curiosa. Test je kennis met de Zweinstein Trivia Wedstrijd, en laat de magie beginnen!

Titel: Harry Potter And The Philosopher’s Stone (of Harry Potter en de Steen der Wijzen)
Regisseur: Chris Columbus
Scenarist: Steve Kloves
Cast: Daniel Radcliffe, Rupert Grint, Emma Watson, John Cleese, Robbie Coltrane, Warwick Davis, Richard Harris, John Hurt, Alan Rickman, Maggie Smith en Julie Walters
Genre: Fantasy/Familiefilm
Release: Vanaf 25 augustus beschikbaar

Verhaal Harry Potter And The Philosopher’s Stone 

Harry Potter is een doodgewone, maar ongelukkige jongen die sinds de dood van zijn ouders bij zijn saaie en barbaarse oom en tante woont, in de bezemkast onder de trap. Op een dag arriveert er een geheimzinnige brief voor hem. En daarna nog een, en nog een. De brieven veranderen Harry’s hele leven: hij wordt gered door Hagrid, een woeste figuur op een vliegende motorfiets. Met een speciale trein die vertrekt van perron 9¾, belandt hij op Hogwarts Hogeschool voor Hekserij en Hocus-Pocus, waar hij alles leert over bezemstelen, toverdranken en monsters. Ook komt Harry erachter dat zijn ouders tovenaars waren en dat hij wereldberoemd is. Toen hij een baby was, heeft hij een moordaanslag overleefd van de meest gevreesde magiër Voldemort. Sterker nog: door Harry’s toedoen is er nooit meer iets vernomen van Voldemort. De grote vraag is of Voldemort nog leeft? Als zijn aartsvijand leeft, zal Harry het opnieuw tegen hem moeten opnemen.

Harry Potter 4K

Winactie Harry Potter And The Philosopher’s Stone 4K Ultra UHD

We mogen een aantal Harry Potter And The Philosopher’s Stone 4K Ultra UHD’s weggeven. Wil jij kans maken op deze fantastische prijs? Vertel ons dan via onderstaande formulier wat jouw favoriete herinnering aan de film is! 

Doe nu mee! | De actie loopt tot 12 september 2021.

*EXTRA WINKANS

Volg Entertainmenthoek op Facebook en reageer onder de post.

Volg Entertainmenthoek op Instagram en reageer onder de post.

VOORWAARDEN PRIJSVRAAG

  • Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd
  • De winnaar zal via e-mail of prive-bericht benaderd worden
  • Per persoon kan slechts één keer worden deelgenomen
  • Het door jou opgegeven adres zal NOOIT aan derden worden vrijgegeven
  • Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter

VUL IN EN DOE MEE MET DE PRIJSVRAAG

Please enter your name.
Please enter a valid email address.
Please enter a subject.
Please type your message.