Winactie | Mare of Easttown blu ray – Beëindigd

Mare of Easttown is vanaf 15 september beschikbaar op Blu-ray en DVD. De serie werd alom geprezen door pers en publiek en is met maar liefst 15 nominaties een van de grote kanshebbers op meervoudig succes bij de Emmy’s. Ter gelegenheid van de release mogen wij gave prijzen weggeven! Lees hieronder hoe je kans maakt en doe mee! 

Titel: Mare of Easttown
Cast: Kate Winslet, Guy Pearce, Julianne Nicholson, Jean Smart, Angourie Rice, Evan Peters, Cailee Spaeny, David Denman, John Douglas Thompson, Patrick Murney, James McArdle, Sosie Bacon, Joe Tippett, Neal Huff
Genre: Serie

Verhaal Mare of Easttown

The Mare of Easttown is een zevendelige miniserie die zich richt op Kate Winslet‘s Mare Sheehan, een detective uit een klein plaatsje in de Amerikaanse staat Pennsylvania. De normaal zo rustige en nietszeggende gemeenschap wordt op een dag geconfronteerd met de vondst van een lichaam in een rivier nabij het dorpje. Het blijkt te gaan om de jonge dochter van een inwoner, die alles op alles zet om de dader te vinden en desnoods het heft in eigen hand neemt. Terwijl Mare het onderzoek naar de vermoedelijke moord op het meisje in goede banen probeert te leiden, moet ze ook om zien te gaan met haar enerverende privésituatie, die al gauw met de zaak verstrengeld raakt.

Mare of Easttown

 

Winactie Mare of Easttown

We mogen een aantal Mare of Easttown blu ray’s weggeven. Wil jij kans maken op deze fantastische prijs? Vertel ons dan via onderstaande formulier waarom je de serie graag wilt zien! 

Doe nu mee! | De actie loopt tot 26 september 2021.

*EXTRA WINKANS

Volg Entertainmenthoek op Facebook en reageer onder de post.

Volg Entertainmenthoek op Instagram en reageer onder de post.

VOORWAARDEN PRIJSVRAAG

  • Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd
  • De winnaar zal via e-mail of prive-bericht benaderd worden
  • Per persoon kan slechts één keer worden deelgenomen
  • Het door jou opgegeven adres zal NOOIT aan derden worden vrijgegeven
  • Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter

VUL IN EN DOE MEE MET DE PRIJSVRAAG

Please enter your name.
Please enter a valid email address.
Please enter a subject.
Please type your message.