Winactie | Pitch Perfect 3 DVD – Beëindigd

Het is tijd voor one last call in Pitch Perfect 3! Vanaf 2 mei is de film op DVD & Blu-ray verkrijgbaar en als Pitch Perfect Boxset (1-3). Om dat te vieren mogen wij in samenwerking met Warner Bros. Home Entertainment een aantal mooie prijzen weggeven! Lees hieronder hoe je kans maakt en doe mee!

Titel: Pitch Perfect 3
Regisseur: 
Trish Sie
Cast:  Anna KendrickBrittany SnowRebel Wilson, Ester Dean, Kelley Jakle, Hana Mae Lee, Chrissie Fit, Anna Camp, Shelley Regner, Hailee Steinfeld, John Lithgow en Ruby Rose
Scenario: Kay Cannon
Genre:
Komedie / Muziek
Speelduur: 93 minuten

Verhaal Pitch Perfect 3

In de muzikale komedie Pitch Perfect 3 proberen de Bella’s het na hun afstuderen te maken in de echte wereld. Na de roes van het winnen van de World Championships gaan de Bella’s elk hun eigen weg en ontdekken ze al snel dat er weinig gelegenheden zijn voor zangeressen. Maar wanneer ze de kans krijgen om op te treden voor een overzeese USO-tour komt de meidengroep nog één laatste keer bij elkaar om samen muziek te maken.

Pitch Perfect 3 DVD

We geven een Pitch Perfect 3 DVD weg! Wil jij kans maken? Vertel ons dan welke film in de trilogie je favoriet is en waarom! Uit alle aanmeldingen zal de gelukkige winnaar worden getrokken. Doe nu mee – actie loopt tot 6 mei aanstaande.

Voorwaarden prijsvraag:

  • Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd
  • De winnaar zal via e-mail of prive-bericht benaderd worden
  • Per persoon kan slechts één keer worden deelgenomen
  • Het door jou opgegeven adres zal NOOIT aan derden worden vrijgegeven
  • Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

VUL IN EN DOE MEE MET DE PRIJSVRAAG

Please enter your name.
Please enter a valid email address.
Please enter a subject.
Please type your message.