Winactie | Respect – Beëindigd

Volg Aretha Franklins carrière vanaf de dagen dat ze als kind in een koor in de kerk van haar vader zong tot ze een internationale superster werd. Respect is het buitengewone waargebeurde verhaal van dit muziekicoon. Respect is vanaf 19 januari beschikbaar op Blu-ray en DVD. Ter gelegenheid van de release mogen wij gave prijzen weggeven! Lees hieronder hoe je kans maakt en doe mee! 

Titel: Respect
Regisseur: Liesl Tommy
Scenarist: Tracey Scott Wilson
Cast: Jennifer Hudson, Forest Whitaker, Marlon Wayans, Audra McDonald, Mary J. Blige, Marc Maron, Tituss Burgess, Saycon Sengbloh, Hailey Kilgore, Tate Donovan, Skye Dakota Turner
Genre: Drama/muziek
Speelduur: 146 minuten

Verhaal Respect 

Respect is een muzikale biopic over de legendarische zangeres Aretha Franklin. Oscar- en Grammy-Awardwinnaar Jennifer Hudson (Dreamgirls) kruipt in de rol van deze Queen of Soul. De film volgt Aretha Franklins carrière vanaf de dagen dat ze als kind in een koor in de kerk van haar vader zong tot ze een internationale superster werd. Respect is het buitengewone waargebeurde verhaal van dit muziekicoon.

Franklin had meer dan 100 singles in de Billboard-hitlijsten, waaronder 17 Top 10 pop-singles en 20 No. 1 R & B-hits, won 18 Grammy Awards en is opgenomen in de Rock and Roll Eregalerij. Franklin’s heruitvinding van Otis Redding’s “Respect” als een feministisch volkslied veranderde haar in een icoon van burgerrechten en vrouwenbewegingen. Haar culturele impact was gevoeld gedurende haar carrière, van haar zang bij de herdenkingsdienst van Dr. Martin Luther King tot het uitvoeren van drie presidentiële inauguraties. Naast “Respect”, heeft ze hits als “(You Make Me Feel Like) A Natural Woman,” “Do Right Woman – Do Right Man,” en “Think”.

respect

Winactie Respect 

We mogen een aantal Respect blu ray’s weggeven. Wil jij kans maken op deze fantastische prijs? Vertel ons dan via onderstaande formulier waarom je de film graag wilt zien! 

Doe nu mee! | De actie loopt tot 29 januari 2022.

*EXTRA WINKANS

Volg Entertainmenthoek op Facebook en reageer onder de post.

Volg Entertainmenthoek op Instagram en reageer onder de post.

VOORWAARDEN PRIJSVRAAG

  • Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd
  • De winnaar zal via e-mail of prive-bericht benaderd worden
  • Per persoon kan slechts één keer worden deelgenomen
  • Het door jou opgegeven adres zal NOOIT aan derden worden vrijgegeven
  • Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter

VUL IN EN DOE MEE MET DE PRIJSVRAAG

Please enter your name.
Please enter a valid email address.
Please enter a subject.
Please type your message.