Winactie | Space Jam + Scoob! + Tom & Jerry + Detective Pikachu DVD – Beëindigd

Het is weer zover! Dit najaar kunnen we ons verwarmen aan een hele reeks films, series en boxsets van Warner Bros. Home Entertainment. Samen met de kinderen naar een leuke film kijken? Warner Bros heeft al wat je nodig hebt! Wij mogen een Space Jam – A New Legacy + Scoob! + Tom & Jerry + Detective Pikachu DVD boxset  weggeven! Lees hieronder hoe je kans maakt en doe mee! 

Verhaal

Space Jam – A New Legacy

Wanneer LeBron James en zijn zoon door een kwaadaardige artificiële intelligentie gevangen worden genomen in een digitale wereld, zal hij samen met de Tunes om zijn vrijheid moeten strijden in een basketbalwedstrijd en tegelijkertijd de band met zijn zoon redden.

Scoob!

In Scooby-Doo’s grootste avontuur ooit, komen we er eindelijk achter hoe Scooby-Doo en Shaggy elkaar hebben ontmoet en ontdekken we waarom de beroemde spokenjagersclub Mystery Inc. werd opgericht.

Tom & Jerry

Een geliefde rivaliteit laait weer op wanneer Jerry zijn intrek neemt in het beste hotel van New York op de vooravond van de bruiloft van de eeuw, waardoor de wanhopige evenementenorganisator Tom moet inhuren om van hem af te komen.

Detective Pikachu

Na de plotselinge verdwijning van superdetective Harry Goodman gaan zijn zoon Tim en Harry’s voormalige Pokémon-partner, Detective Pikachu (Ryan Reynolds), op onderzoek uit om de wirwar van dit mysterie te ontrafelen.

Winactie DVD

Winactie DVD

We mogen een Space Jam – A New Legacy + Scoob! + Tom & Jerry + Detective Pikachu DVD boxset weggeven. Wil jij kans maken op deze fantastische prijs? Vertel ons dan via onderstaande formulier waarom jij deze set graag zou willen hebben.

Doe nu mee! | De actie loopt tot 11 december 2022.

*EXTRA WINKANS

Volg Entertainmenthoek op Facebook en reageer onder de post.

Volg Entertainmenthoek op Instagram en reageer onder de post.

VOORWAARDEN PRIJSVRAAG

  • Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd
  • De winnaar zal via e-mail of prive-bericht benaderd worden
  • Per persoon kan slechts één keer worden deelgenomen
  • Het door jou opgegeven adres zal NOOIT aan derden worden vrijgegeven
  • Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter

VUL IN EN DOE MEE MET DE PRIJSVRAAG

Please enter your name.
Please enter a valid email address.
Please enter a subject.
Please type your message.