Winactie | The 100 seizoen 7 DVD – Beëindigd

Vanaf 28 april is The 100 seizoen 7 beschikbaar op DVD. Vanaf die dag is tevens een mooie verzamelbox met alle zeven seizoenen van de spannende serie beschikbaar. Ter gelegenheid van de release mogen wij mooie prijzen weggeven. Lees hieronder hoe je kans maakt en doe mee! 

Titel: The 100 seizoen 7
Cast: Eliza Taylor, Paige Turco, Bob Morley, Marie Avgeropoulos, Lindsey Morgan, Richard Harmon, Isaiah Washington
Genre: Serie
Release:
Vanaf 28 april op DVD

Verhaal The 100 seizoen 7

In het zevende en laatste seizoen van The 100 proberen Clarke, Bellamy en de rest van de groep Sanctum te herbouwen. Ondertussen komen ze oog in oog te staan met een nieuw, mysterieus gevaar en moeten ze wederom een dreigende oorlog trotseren. Lukt het de helden om in deze razend spannende ontknoping eindelijk het leven op te bouwen waar ze zo lang en vastbesloten voor gevochten hebben?

Clarke (Eliza Taylor) is nog steeds overdonderd door haar moeders dood, en de last van jarenlange strijd en grote verliezen weegt steeds zwaarder op haar en de groep. Onze helden worden geconfronteerd met grote, nieuwe uitdagingen, terwijl ze het mysterie van de Anomalie verder ontrafelen. Uiteindelijk moet de groep zichzelf de vraag stellen: wat betekent het om te leven, en niet alleen te overleven?

The 100 seizoen 7

 

Winactie The 100 seizoen 7

We mogen een aantal The 100 DVD’s. Wil jij kans maken op deze fantastische prijs? Vertel ons dan via onderstaande formulier waarom je de serie graag wilt zien.

Doe nu mee! | De actie loopt tot 10 mei 2021 aanstaande.

*EXTRA WINKANS

Volg Entertainmenthoek op Facebook en reageer onder de post.

Volg Entertainmenthoek op Instagram en reageer onder de post.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter

VUL IN EN DOE MEE MET DE PRIJSVRAAG

Please enter your name.
Please enter a valid email address.
Please enter a subject.
Please type your message.