Winactie | The Falcon and the Winter Soldier – Beëindigd

Vanaf 19 maart is het na Wandavision tijd voor een nieuwe superhelden duo op Disney+. Marvel Studios’ The Falcon and the Winter Soldier volgt de twee beste vrienden van Captain America die samen op avontuur gaan. Lees hieronder hoe je kans maakt en doe mee! Je hebt tot en met 2 april om mee te doen.

Titel: The Falcon and the Winter Soldier
Regisseur:
Kari Skogland
Cast: Anthony Mackie, Sebastian Stan, Daniel Bruhl, Emily VanCamp, Wyatt Russell
Genre: Serie
Release:
Vanaf 19 maart op Disney Plus

Verhaal The Falcon and the Winter Soldier

In de Marvel Studios serie schitteren Anthony Mackie als Sam Wilson alias de Falcon en Sebastian Stan als Bucky Barnes alias de Winter Soldier. Het koppel dat samenkwam tijdens de beslissende momenten in Avengers: Endgame, gaat samen een nieuw avontuur aan waarbij hun vaardigheden en hun geduld worden getest. In deze zesdelige serie onder regie van Kari Skogland en geschreven door Malcolm Spellman, schitteren ook Daniel Brühl als Zemo, Emily VanCamp als Sharon Carter en Wyatt Russell als John Walker.

De serie is exclusief te zien op Disney Plus vanaf 19 maart 2021.

The Falcon and the Winter Soldier

Winactie The Falcon and the Winter Soldier

We mogen een leuke prijzenpakket weggeven, bestaande uit een tas, keychain en buttons. Wil jij kans maken op deze fantastische prijs? Vertel ons dan via onderstaande formulier waarom je de serie graag wilt zien.

Doe nu mee! | De actie loopt tot 2 april 2021 aanstaande.

*EXTRA WINKANS

Volg Entertainmenthoek op Facebook en reageer onder de post.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter

VUL IN EN DOE MEE MET DE PRIJSVRAAG

Please enter your name.
Please enter a valid email address.
Please enter a subject.
Please type your message.