Winactie | The Undoing Blu-ray & DVD – Beëindigd

Het weergaloze The Undoing – genomineerd voor vier Golden Globes – is vanaf 24 maart beschikbaar op Blu-ray en DVD. Om de release te vieren mogen we een aantal coole prijzen weggeven! Lees hieronder hoe je kans maakt en doe mee! 

In The Undoing komt het leven van de rijke New Yorkse therapeut Grace Fraser (Nicole Kidman) op zijn kop te staan wanneer haar man Jonathan (Hugh Grant) betrokken raakt bij een moordzaak. Zijn mysterieuze gedrag en de ontdekking van zijn minnares brengen zijn huwelijk met Grace in een nog groter gevaar.

Titel: The Undoing
Regisseur: Susanne Bier
Cast: Nicole Kidman, Hugh Grant, Donald Sutherland, Noah Jupe, Edgar Ramirez, Lily Rabe, Noma Dumezweni, Fala Chen
Genre:
Serie / Drama
Speelduur: 318 minuten

Verhaal The Undoing

Grace en Jonathan Fraser leiden het leven waarvan ze altijd al gedroomd hebben: succes, erkenning en een zoon op een dure privéschool in Manhattan. Maar ineens komt alles op losse schroeven te staan. Een gewelddadige dood. Een verdwenen echtgenoot. Onvoorstelbare onthullingen. Nicole Kidman en Hugh Grant spelen de hoofdrollen in deze meeslepende HBO® limited series van schrijver David E. Kelley (Big Little Lies) en regisseur Susanne Bier (Bird Box en The Night Manager).

The Undoing

Winactie The Undoing

Deze bloedstollende hitserie geproduceerd door HBO bevat niet alleen een vijf sterrencast, ze laat je iedere aflevering gegarandeerd op het puntje van je stoel zitten! We mogen een The Undoing Blu-ray en DVD weggeven. Wil jij kans maken op deze fantastische prijs? Vertel ons dan via onderstaande formulier waarom je de film graag wilt zien.

Doe nu mee! | De actie loopt tot 7 april 2021

VOORWAARDEN PRIJSVRAAG

  • Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd
  • De winnaar zal via e-mail of prive-bericht benaderd worden
  • Per persoon kan slechts één keer worden deelgenomen
  • Het door jou opgegeven adres zal NOOIT aan derden worden vrijgegeven
  • Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter

VUL IN EN DOE MEE MET DE PRIJSVRAAG

Please enter your name.
Please enter a valid email address.
Please enter a subject.
Please type your message.