Winactie | Trolls 2 Wereldtour 4K UHD en blu ray – Beëindigd

Warm je stembanden op en trek je mooiste – en kleurrijkste – dansschoenen aan, want het is tijd om mee te swingen op de geweldige muziek uit Trolls 2: Wereldtour. Duik opnieuw in de bonte wereld van Poppy (Anna Kendrick) en Branch (Justin Timberlake) wanneer zij een poging wagen om de Rock Trolls tegen te houden en de muzikale diversiteit in de wereld te redden. Op 24 februari verschijnt Trolls 2: Wereldtour op 4K UHD en blu ray. Om dit te vieren mogen we een aantal coole prijzen weggeven! Lees hieronder hoe je kans maakt en doe mee! 

Titel: Trolls 2 Wereldtour / Trolls 2 World Tour
Regisseur:
Mike Mitchell en Walt Dohrn
Cast: Anna Kendrick, Justin Timberlake, James Corden, Caroline Hjelt, Aino Jawo, Ron Funches, Kunal Nayyar, Jamie Dornan, Anthony Ramos, Karan Soni, Flula Borg, Chance the Rapper, Sam Rockwell
Scenario: Erica Rivinoja
Genre:
Animatie

Verhaal Trolls 2 Wereldtour

Koningin Poppy (Anna Kendrick), Branch (Justin Timberlake), en de rest van je favoriete Trolls zijn weer van de partij voor een muzikaal avontuur dat nog grootser — en luider — is dan ooit tevoren! In Trolls World Tour ontdekken Poppy en Branch dat hun koninkrijk slechts één van de zes muzikale rijken is — Funk, Country, Techno, Classical, Pop, en Rock — die ooit deel uitmaakten van één volmaakt harmonieus geheel. Wanneer de machtsbeluste heerser van de Rock Trolls alle andere stammen het zwijgen wil opleggen zodat haar eigen stam de boventoon kan voeren, vertrekken Poppy en Branch op een episch avontuur om de koninkrijken van de Trollen te verenigen, voor de liedjes in hun harten voor eeuwig verstommen!

Trolls 2

Winactie Trolls 2 Wereldtour

We mogen een Trolls 2: Wereldtour 4K UHD en blu ray weggeven. Wil jij kans maken op deze fantastische prijs? Vertel ons dan via onderstaande formulier waarom je de film graag wilt zien.

Doe nu mee! | De actie loopt tot 3 maart 2021

VOORWAARDEN PRIJSVRAAG

  • Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd
  • De winnaar zal via e-mail of prive-bericht benaderd worden
  • Per persoon kan slechts één keer worden deelgenomen
  • Het door jou opgegeven adres zal NOOIT aan derden worden vrijgegeven
  • Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter

VUL IN EN DOE MEE MET DE PRIJSVRAAG

Please enter your name.
Please enter a valid email address.
Please enter a subject.
Please type your message.