Winactie | Wonder Woman 1984 Blu-ray & 4K UHD – Beëindigd

Het geduld van de fans wordt beloond! Na de superheldinnenfilm uit 2017 is daar nu eindelijk Wonder Woman 1984 waarin je opnieuw kunt bewonderen hoe Diana Prince als Wonder Woman de wereld probeert te redden. Reis terug in de tijd naar de jaren 80 waar de superheldin wordt geconfronteerd met de Koude Oorlog en oog in oog komt te staan met de levensgevaarlijke ‘Cheetah’ en de geflopte zakenman Max Lord. Wonder Woman 1984 is vanaf 7 april beschikbaar op DVD, Blu-ray en 4K. Om de release te vieren mogen we een aantal coole prijzen weggeven! Lees hieronder hoe je kans maakt en doe mee! 

Titel: Wonder Woman 1984
Regisseur: Patty Jenkins
Cast: Gal Gadot, Pedro Pascal, Kristen Wiig, Chris Pine, Robin Wright, Danny Huston, David Thewlis, Connie Nielsen, Elena Anaya, Ewen Bremner, Lucy Davis, Lisa Loven Kongsli, Saïd Taghmaoui 
Genre:
Superhelden/actie
Speelduur: 151 minuten

Verhaal Wonder Woman 1984

Diana Prince leeft rustig tussen stervelingen in de levendige, strakke jaren tachtig – een tijdperk van overdaad dat wordt aangedreven door het streven om alles te hebben. Hoewel ze volledig tot haar recht is gekomen, blijft ze onopvallend door oude artefacten samen te stellen en alleen incognito heroïsche daden uit te voeren. Maar binnenkort zal Diana al haar kracht, wijsheid en moed moeten verzamelen als ze het opneemt tegen Maxwell Lord en de Cheetah, een schurk die bovenmenselijke kracht en behendigheid bezit.

Wonder Woman 1984

Winactie Wonder Woman 1984

Op naar de jaren 80 waar Diana Prince als Wonder Woman, het opneemt tegen twee nieuwe gevreesde vijanden: Max Lord en Cheetah. We mogen een Blu-ray en 4K UHD weggeven. Wil jij kans maken op deze fantastische prijs? Vertel ons dan via onderstaande formulier waarom je de film graag wilt zien.

Doe nu mee! | De actie loopt tot 21 april 2021

*EXTRA WINKANS

Volg Entertainmenthoek op Facebook en op Instagram!

VOORWAARDEN PRIJSVRAAG

  • Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd
  • De winnaar zal via e-mail of prive-bericht benaderd worden
  • Per persoon kan slechts één keer worden deelgenomen
  • Het door jou opgegeven adres zal NOOIT aan derden worden vrijgegeven
  • Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter

VUL IN EN DOE MEE MET DE PRIJSVRAAG

Please enter your name.
Please enter a valid email address.
Please enter a subject.
Please type your message.