Windfall vanaf 18 maart op Netflix met Lily Collins en Jesse Plemons

Netflix heeft de trailer vrijgegeven voor de film Windfall met onder meer rollen voor Lily Collins, Jesse Plemons, Jason Segel. Bekijk de trailer hieronder. De thriller volgt een mysterieuze vreemdeling die inbreekt in een vakantiehuis, waar hij verrast wordt door de komst van de eigenaars. Tijdens de gijzeling die volgt, wordt er een gevaarlijk psychologisch spelletje gespeeld.

Windfall Netflix

Windfall op Netflix

De film is een Hitchcockiaanse thriller die een jong stel volgt dat bij hun vakantiehuis aankomt en ontdekt dat het wordt beroofd.

De film is geregisseerd door Charlie McDowell (The Discovery, Dear White People). Het verhaal voor Windfall is ontwikkeld door McDowell, hoofdrolspeler Jason Segel en scenaristen Justin Lader (The One I love, The Discovery) en Andrew Kevin Walker (Seven, Sleepy Hollow, 8MM), die uiteindelijk het script schreven.

Vanaf 18 maart is Windfall te zien op Netflix.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter