Winter op nieuwe poster Underworld: Blood Wars

Screen Gems en Lakeshore Entertainment hebben de eerste poster vrijgegeven voor Underworld: Blood Wars, het vijfde deel in de Underworld reeks. Deze is hieronder te bekijken.

Underworld: Blood Wars

Underworld: Blood Wars

In de film weet de zogeheten Vampier Death Dealer genaamd Selene aanvallen te overleven van zowel de Vampier als de Lycan-factie die haar hebben verraden. Als enige bondgenoten heeft ze David zijn vader Thomas. Samen moeten ze oorlog tussen de twee facties weten te stoppen.

e eerste Underworld film verscheen in 2003, in 2006 volgde Underworld: Evolution. Daarna kwam Underworld: Rise of the Lycans (2009), gevolgd door Underworld: Awakening (2012). Deze films hadden, met uitzondering van Underworld: Rise of the Lycans, een hoofdpersonage dat werd vertolkt door Kate Beckinsale.

Het nieuwste deel heeft wederom een hoofdrol voor BeckinsaleDaarnaast zijn er rollen voor Theo JamesTobias Menzies, Lara Pulver, Charles Dance, James Faulkner, Peter Andersson, Clementine Nicholson, Bradley James en Daisy Head.

Underworld: Blood Wars van regisseur Anna Foerster (Outlanderis vanaf 1 december in de Nederlandse bioscopen te zien.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter