Woensel West vanaf 15 december op Videoland

Vanaf 17 december is de crimeserie Woensel West op Videoland te zien. Het is een brutale serie over het leven in een veranderende Eindhovense volksbuurt en de worstelingen binnen de lage economische klasse. In deze vierdelige serie maakt rapper Fresku zijn hoofdroldebuut en zorgt hij samen met Theo Maassen en Mike Weerts voor spannende scènes en tragische momenten.

Woensel West op Videoland

De crimeserie laat je kennis maken met de vuige ex-crimineel Bryan ‘De Bison’ Bijlhout (Fresku), die na tien jaar cel zijn terugkeer maakt in een totaal gegentrificeerde wijk. Samen met zijn Woenselse entourage van vroeger besluit hij om op een hardhandige, schreeuwerige en lompe manier zijn oude criminele imperium opnieuw op te bouwen. De culture-clash tussen hipsters en straattuig maakt dat de boel volledig uit de hand loopt. De onorthodoxe aanpak en het korte lontje van de Bison speelt daar ook een belangrijke rol in.

Rapper Fresku, Mike Weerts en Theo Maassen zijn de hoofdrolspelers in de Videoland-serie. Ook namen als Imanuelle Grives, Huub Smit en Yannick Jozefzoon schetsen met hun rol in de serie een beeld van de iconische wijk Woensel West.

Woensel West is geproduceerd door NewBe en geregisseerd door Gonzalo Fernandez (genomineerd voor een Gouden Kalf met de film Tom Adelaar). De serie is geschreven door de schrijvers Johan Paul de Vrijer (bekend van o.a. De Sterfshow) en Stephan Miras (bekend van o.a. Random Shit en Downtown).

Woensel West verschijnt op 17 december in zijn geheel bij Videoland.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter