Wonder Woman 3 geannuleerd terwijl Gunn & Safran werken aan het DCU

Wonder Woman 3 van Patty Jenkins is niet langer in ontwikkeling bij Warner Bros. Zoals gerapporteerd door THR, hebben de nieuwe hoofden van het DC Universe, James Gunn en Peter Safran, besloten dat de film niet paste bij hun huidige visie. Er wordt beweerd dat het duo Jenkins vertelde dat ze niet verder gingen met het script in zijn huidige vorm. Jenkins had onlangs haar script ingediend dat ze samen met Geoff Johns heeft geschreven. Jenkins regisseerde en schreef eerder zowel Wonder Woman als Wonder Woman 1984.

Het nieuws komt na een bericht dat Black Adam 2 en een potentiële stand-alone film van Hawkman in ontwikkeling waren bij Dwayne Johnson’s Seven Bucks Productions (hoewel THR dat betwist en zegt dat een vervolg “onwaarschijnlijk” is) en dat de releasedatum voor The Flash een week naar voren is gehaald.

Wonder Woman 3

De volgende release van het DC Universe is Shazam! Fury of the Gods, dat uitkomt op 17 mei 2023. Het wordt gevolgd door The Flash met in de hoofdrol de onrustige Ezra Miller, Blue Beetle en Aquaman and the Lost Kingdom. De toekomst daarna is momenteel onzeker als Gunn en Safran beslissen over hun 10-jarenplan voor het DCU.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter