Wordt Westworld seizoen 5 de laatste van de serie?

Westworld lijkt te eindigen na seizoen 5, volgens acteur Ed Harris. Toen hem werd gevraagd naar de toekomst van zijn personage, vertelde hij The Hollywood Reporter:

“I have no idea what they’re planning. We have one more season, which will start filming next April and May. I have no idea where that’s going to end up.” 

Hij voegde toe:

“I wouldn’t mind if he, the actual human William, got out of the cryo machine and corrected some situations that he’s responsible for. I don’t know if that’s going to happen. I certainly have not been told, but I’m not sure if he’s got much chance of surviving. I don’t know if he’s ever going to get back to being that man [played by Jimmi Simpson]. I’m hoping that some aspect of who he was when he was younger comes back, but I really don’t know if it will.”

Natuurlijk moet Westworld seizoen 5 nog worden bevestigd door HBO Max, maar de verklaring van Harris lijkt te bevestigen dat er nog een seizoen komt — en het zou wel eens het laatste kunnen zijn.

Westworld seizoen 5

Westworld is een dystopisch sciencefictiondrama, gebaseerd op de gelijknamige film van Michael Crichton (ER, Jurassic Park) uit 1973. Het is een donkere odyssee over het aanbreken van het kunstmatige bewustzijn en de geboorte van een nieuwe vorm van leven op aarde. Het draait om een ​​technologisch geavanceerd pretpark, waar mensachtige Android-hosts zijn geprogrammeerd om te voldoen aan de wensen en verlangens van elke hoogbetalende gast.

Seizoen 3 eindigde met Maeve en Caleb die Serac (Vincent Cassel) versloegen, terwijl de Man in Black leek te zijn gedood door zijn robotalter-ego, bestuurd door Chalores (een amalgaam van de personages Charlotte Hale en Dolores). Westworld seizoen 4 speelt zich zeven jaar na de gebeurtenissen van seizoen 3 af en deze keer is er een nieuw themapark dat zijn deuren opent in de wereld van gangsters uit de jaren ’30. HBO beschrijft de nieuwe aflevering als een donkere odyssee over het lot van het leven op aarde.

In de serie zijn er hoofdrollen voor Evan Rachel WoodThandie NewtonEd HarrisJeffrey Wright, Tessa Thompson, Luke Hemsworth en Rodrigo Santoro. Ze werden vergezeld door Aaron Paul, Lena Waithe, Marshawn Lynch en Vincent Cassel in het derde seizoen. In het nieuwe seizoen is er tevens een rol voor Ariana DeBose.

Uitvoerend geproduceerd door J.J. AbramsJonathan NolanLisa Joy, Jerry Weintraub en Bryan Burk. Westworld wordt geproduceerd door Kilter Films in samenwerking met Bad Robot Productions en Warner Bros. Television.

Westworld seizoen 4 is sinds 26 juni 2022 te zien op HBO Max.

Klik hier of hieronder op de banner voor een abonnement op HBO Max en bekijk nu je favoriete films en series.

HBO Max

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, en Twitter. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter