X-Men ’97 krijgt releasedatum, seizoen 2 in ontwikkeling

Na lang wachten onthulde Disney de eerste blik op de animatieserie X-Men ’97, inclusief een blik op de nieuwe leider van het team.

Van de serie, waarvan Marvel heeft bevestigd dat deze in het najaar van 2023 zal worden uitgebracht, werd op Comic-Con een heleboel nieuwe afbeeldingen getoond. We krijgen een blik op de X-Men, Cable, Bishop, Morph, Nightcrawler, Storm en andere leden van de Hellfire Club. Een bijgewerkte Magneto was ook een van de vele personages in de galerij, en hij zal blijkbaar ook de X-Men in de serie leiden.

X-Men ’97

Samen met de onthulling kondigde Disney ook aan dat het de originele X-Men-animatieserie, die momenteel beschikbaar is op Disney Plus, opnieuw gaat ordenen. Voorheen waren sommige afleveringen niet in orde, dus Disney probeert dat te verhelpen en de afleveringen in de juiste volgorde te plaatsen.

X-Men ’97 wordt geschreven door Beau DeMayo, die de geanimeerde The Witcher spin-off Nightmare of the Wolf voor Netflix schreef, en behoudt de originele themamuziek van de iconische X-Men-animatieserie. Naast nieuwe informatie over de serie, bevestigde DeMayo ook dat er al een tweede seizoen in ontwikkeling was, hoewel daarvoor geen nieuwe informatie is onthuld of besproken.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter