X-Men reünie gekaapt door Deadpool-acteur Ryan Reynolds

Recentelijk vond er een X-Men reünie plaats, waarin diverse acteurs uit de franchise bijeen kwamen als onderdeel van Global Citizen: Unite For Our Future benefit concert. De video chat werd vervolgens gecrasht door Ryan Reynolds in de hoop X-Men-lidmaatschap te claimen op basis van zijn verschijning in X-Men Origins: Wolverine. Bekijk de video hieronder.

De video begint met Hugh Jackman die het scherm deelt met Famke Janssen, Halle Berry, Patrick Stewart en Ian McKellen en herinneringen ophaalt over de X-Men-films. Al snel voegt Ryan Reynolds zich bij het feest en brengt Sophie Turner en James McAvoy mee om de X-Men te begroeten.

De deelnemers verlaten de chat één voor één en laten Reynolds uiteindelijk alleen achter met Jackman. Dat is wanneer Reynolds van de chat een echte X-Men Origins: Wolverine-reünie maakt door Liev Schreiber bij de chat toe te voegen.

Terwijl de Deadpool uit de strips en films vaak neerkijkt en de X-Men bespot omdat ze zelfingenomen zijn, is Reynolds nooit verlegen geweest over zijn liefde voor de mutanten. De acteur plaagt Jackman al jaren privé en op sociale media om een Deadpool/Wolverine-team film te maken.

De droom van Reynolds om een ​​echt lid van de X-Men te worden, kan eindelijk uitkomen nu Deadpool zich naast de X-Men bij het grotere MCU heeft gevoegd. Een nieuwe cast van acteurs zal het nieuwe mutanten superheldenteam gaan spelen, terwijl Reynolds de Merc with the Mouth blijft spelen. Het is zeer waarschijnlijk dat Marvel-showrunners de immens populaire Deadpool in de volgende X-Men-film willen opnemen.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, en Twitter. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter