You Don’t Nomi trailer | Showgirls: van flop naar cultklassieker

RLJE Films heeft de officiële trailer en poster vrijgegeven voor de documentaire You Don’t Nomi, waarin de reis van Paul Verhoeven‘s Showgirls wordt gevolgd van de beruchte flop tot cultklassieker en misschien zelfs meesterwerk. Je kunt de trailer en de poster hieronder bekijken!

You Don’t Nomi

You Don’t Nomi

In You Don’t Nomi verkent filmcritici en fervente fans het gecompliceerde bestaan van de grootste filmflop uit 1995, Paul Verhoeven’s wulpse Showgirls, van rampzalige release tot cult-aanbidding. In de film zien we Adam Nayman (Vice Guide to Film), April Kidwell (I, Nomi) en Peaches Christ (Milk) en archief interviewbeelden met de cast en crew van Showgirls.

De documentaire bevat ook Barbara Shulgasser-Parker, David Schmader, Haley Mlotek, Jeffrey Conway, Jeffrey Sconce, Matt Baume en Susan Wloszczyna.

You don’t’t Nomi is te zien op Digital en On Demand vanaf 9 juni 2020.

De critici bombardeerden Showgirls tot een van de slechtste films uit zijn tijdperk. De film won tijdens de Razzie Awards van 1996 zowel de ‘prijs’ voor slechtste film, slechtste regisseur, slechtste scenario, slechtste hoofdrolspeler (Elizabeth Berkley), slechtste vrouwelijke nieuwkomer (Berkley) en slechtste filmkoppel als die voor slechtste oorspronkelijke filmlied (Walk Into The Wind van David A. Stewart en Terry Hall). De film werd dat jaar bovendien genomineerd voor nog zes Razzie Awards, ‘won’ in 2000 een extra Razzie voor slechtste dramafilm van het decennium en werd in 2005 door de organisatie genomineerd voor de titel ‘slechtste drama in 25 jaar’.

De hoofdrollen in de film werden gespeeld door Elizabeth Berkley, Kyle MacLachlan en Gina Gershon.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter