You Me Her stopt na seizoen 5

You Me Her stopt na seizoen 5. In augustus 2018 werden nog twee extra seizoenen besteld van de serie, namelijk een vierde en vijfde seizoen. Later deze maand gaat de productie van het vijfde en tevens laatste seizoen van start. You Me Her draait om een ​​getrouwd stel dat een romantische relatie met een derde persoon aangaat, ook wel bekend als een polyamoreuze relatie. Als het seksleven van Jack en Emma saai is geworden, besluiten ze een callgirl in te huren om hun seksleven nieuw leven in te blazen. Wat ze dan niet voor mogelijk kunnen houden, is dat er liefde ontstaat en dat ze in een liefdesdriehoek terecht komen.

You Me Her stopt na seizoen 5

Wat begint als een impulsieve ‘date’ tussen Jack en escortdame Izzy, verandert in een trio-affaire met inbegrip van Jack’s vrouw Emma die zo haar eigen geheimen heeft. Over een tijdspanne van tien dagen wordt de financiële regeling met Izzy omgezet in iets totaal anders: een ware romance tussen drie mensen. Maar wat als je gelukkigste leven totaal niet is wat je ervan verwacht had?

You Me Her is een romcom van de zender HBO Max (voorheen AT&T Network). De serie speelt zich af in Portland, Oregon en is gemaakt door John Scott Shepherd. De serie ging in première op 22 maart 2016. In Nederland is de serie exclusief te bekijken bij Netflix.

De hoofdrollen worden gespeeld door voor Greg Poehler, Rachel Blanchard en Priscilla Faia.

Het vijfde en tevens laatste seizoen van You Me Her gaat op 21 mei in productie in Vancouver en wordt zeer waarschijnlijk in 2020 uitgezonden.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, en Twitter. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter