Young Sheldon vanaf 23 december op Videoland

Hoewel The Big Bang Theory in 2019 ten einde kwam, gaat de prequel spin-off serie Young Sheldon door. De eerste drie seizoenen zullen vanaf 23 december 2021 te zien zijn op Videoland. Bekijk hieronder alvast een trailer.

Young Sheldon op Videoland

Young Sheldon is een Amerikaanse coming-of-age sitcom van CBS, gemaakt door Chuck Lorre en Steven Molaro. De serie, die zich afspeelt aan het einde van de jaren tachtig en het begin van de jaren negentig, is een spin-off prequel van The Big Bang Theory en begint met het personage Sheldon Cooper op negenjarige leeftijd, die met zijn gezin in Oost-Texas woont en naar de middelbare school gaat.

Het is niet altijd makkelijk voor de kwetsbare, naïeve en buitenaards slimme Sheldon Cooper om op te groeien op een plek als Oost-Texas, waar kerk en sport domineren. Zijn familie doet er alles aan om de veeleisende bolleboos te helpen, maar het is vooral zijn nuchtere, rechtdoorzee Meemaw die Sheldon helpt met alle uitdagingen waar hij in de echte wereld tegenaan loopt.

De hoofdrol wordt gespeeld door Iain Armitage als de gelijknamige jonge Sheldon. Andere rollen zijn er voor Zoe Perry, Lance Barber, Annie Potts, Raegan Revord en Montana Jordan. Jim Parsons, die de oudere Sheldon in de vlaggenschipserie speelt, levert in deze serie de voice-over.

Young Sheldon ging in première op 25 september 2017 en werd opgepakt voor een volledig seizoen dat wekelijks werd uitgezonden vanaf 2 november 2017. In maart 2021 vernieuwde CBS de serie voor een vijfde, zesde en zevende seizoen. Het vijfde seizoen ging in première op 7 oktober 2021.

Chuck Lorre, Steven Molaro, Jim Parsons en Todd Spiewak dienen als uitvoerende producenten. Young Sheldon wordt geproduceerd door Chuck Lorre Productions in samenwerking met Warner Bros. Television.

Young Sheldon seizoen 1 t/m 3 is vanaf 23 december te zien op Videoland.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter