Younger seizoen 7 vanaf 21 april op Videoland

Younger seizoen 7 is vanaf 21 april te zien op Videoland. Het is meteen het allerlaatste seizoen van de serie. In Nederland staan de eerste zes seizoenen van de serie al op Videoland. Bekijk hieronder de trailer voor seizoen 7.

Younger volgt de 40 jaar oude/jonge Liza, die opeens een alleenstaande moeder wordt en die probeert weer een weg terug te vinden in de werkende wereld, maar ze ontdekt dat het nagenoeg onmogelijk is om weer vanaf het begin te beginnen op haar leeftijd.

Younger seizoen 7 op Videoland

Liza is 40, moeder en net gescheiden. Ze gaat op zoek naar een nieuwe baan, maar wordt nergens aangenomen. Tot ze besluit te liegen over haar leeftijd. Als twintiger mag ze aan de slag bij een uitgeverij. Liza gaat werken als assistente voor de temperamentvolle Diana en raakt bevriend met millenial Kelsey. Van haar leert Liza alles over de belevingswereld van twintigers, maar de vraag is hoe lang ze de schijn kan ophouden. En dan zijn er ook nog de mannen: de coole twintiger Josh en de charmante Charles. Hij is een stuk ouder, maar is ook Liza’s baas…

De hoofdrollen worden gespeeld door Sutton Foster, Hillary Duff, Nico Tortorella, Miriam Shor, Debi Mazar, Peter Hermann, Molly Bernard, Charles Michael Davis.

Deze komische dramaserie is geproduceerd door Darren Star, bekend van Sex And The City. De serie ging in première in 2015 en is gebaseerd op de novelle van Pamela Redmond Satran.

Younger seizoen 7 is vanaf 21 april 2021 te zien op Videoland.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter