Your Christmas or Mine vanaf 2 december op Prime Video

Het is kerstavond en na een verwarring beleeft een jong stel elkaars familiekerstfeesten. De hartverwarmende Britse komediefilm Your Christmas or Mine is vanaf 2 december te zien op Prime Video. Bekijk hieronder een trailer.

Met een Engelse sterrencast waaronder Asa Butterfield, Cora Kirk, Alex Jennings, David Bradley, Harriet Walters, Daniel Mays, Angela Griffin, Natalie Gumede, Lucien Laviscount en Ram John Holder.

Your Christmas or Mine

Your Christmas or Mine

De film volgt het jonge koppel James (Asa Butterfield) en Hayley (Cora Kirk), die uiteindelijk elkaars familie Kerstmis zonder hun partners moeten meemaken wanneer één grote verrassing Kerstmis in de verkeerde richting stuurt. De film is geregisseerd door Jim O’Hanlon (Catastrophe, Trying) en bevat een fantastische line-up van Brits talent, waaronder Alex Jennings (The Crown), Harriet Walter (Killing Eve), Daniel Mays (Fisherman’s Friends), David Bradley (de Harry Potter-serie), Angela Griffin (White Lines), Natalie Gumede (Titans), Lucien Laviscount (Emily in Paris) en Ram John Holder (Desmond’s).

Studenten Hayley en James zijn jong en verliefd. Na hun afscheid voor Kerstmis op een Londens treinstation nemen ze allebei dezelfde dwaze beslissing om van trein te wisselen en elkaar te verrassen. Terwijl ze elkaar op het station passeren, zijn ze zich er totaal niet van bewust dat ze zojuist van kerstmis hebben geruild. Hayley komt aan in een groot herenhuis in een klein dorpje op het platteland van Gloucester en treft daar een plek aan waar Kerstmis niet bestaat, terwijl James naar het noorden gaat naar een kleine twee-onder-een-kapwoning in Macclesfield en daar het warme en chaotische feestgedruis aantreft dat alleen een grote familie Kerstmis kan brengen. Wanneer het hele land bedekt is met de grootste sneeuwval ooit, komen onze geliefden in de meest manische tijd van het jaar vast te zitten. Kersttradities worden op hun kop gezet, geheimen worden onthuld en familiewaarheden worden verteld met hilarische gevolgen. Het stel realiseert zich dat er veel is dat ze niet van elkaar weten. Zullen ze in staat zijn om op tijd terug te wisselen voor eerste kerstdag? En zal de prille relatie van Hayley en James het redden tot het nieuwe jaar?

Your Christmas or Mine is vanaf 2 december te zien op Prime Video.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter