Zach Braff & Gabrielle Union hoofdrol in Disney+’s Cheaper By the Dozen remake

Volgens The Hollywood Reporter heeft de Emmy en Golden Globe genomineerde acteur Zach Braff officieel getekend om met Gabrielle Union de hoofdrol te spelen de aankomende moderne remake van de Disney Plus film Cheaper By the Dozen uit 2003. Braff speelt de rol van de vader van een multiculturele familie van 12 personen.

Braff is vooral bekend om zijn rol in de populaire medische sitcom Scrubs, die negen seizoenen te zien was van 2001-2010. Zijn andere filmcredits zijn The Broken Hearts Club: A Romantic Comedy, The Last Kiss, The Ex en Garden State.

Cheaper By the Dozen remake

De Cheaper By the Dozen remake zal draaien om een ​​multiculturele, gemengde familie van 12, die door een hectisch gezinsleven en hun familiebedrijf navigeert. Het project is afkomstig van producer Kenya Barris met Gail Lerner als regisseur. Union zal optreden als uitvoerend producent, samen met de regisseur van de filmversie uit 2003, Shawn Levy.

De moderne remake zal ergens in 2022 zijn debuut maken.

Gebaseerd op Frank Bunker Gilbreth Jr. en Ernestine Gilbreth Carey’s gelijknamige semi-autobiografische roman uit 1948, werden de hoofdrollen de iconische film uit 2003 gespeeld door Steve Martin en Bonnie Hunt. Andere rollen waren er voor Piper Perabo, Tom Welling , Hilary Duff en Alison Stoner. Ondanks kritieken, kon de door Shawn Levy geregisseerde film toch een wereldwijde winst van meer dan $190 miljoen behalen tegen een gerapporteerd budget van $40 miljoen.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter