Zach Galifianakis interviewt sterren in eerste trailer Netflix’s Between Two Ferns

Voor wie de show niet kent: Between Two Ferns with Zach Galifianakis is een bekende online talkshow met komiek Zach Galifianakis (The Hangover-films) als de ongepaste host van een lowbudgettalkshow. De 22 afleveringen die zijn verschenen duren slechts enkele minuten. Binnenkort verschijnt er een film op Netflix. Bekijk hieronder de trailer voor Between Two Ferns: The Movie.

Tussen 2008 en 2014 verschenen zo nu en dan afleveringen van Between Two Ferns with Zach Galifianakis op de website Funny or Die. In 2016 kwam de talkshow terug met een aflevering waarin Hilary Clinton te zien was, die toen een gooi deed naar het presidentschap.

In de filmversie gaat Galifianakis met zijn crew op een road trip om een reeks met interviews af te nemen met high profile celebs. De inzet: Galifianakis wil zijn reputatie herstellen.

Er zijn flink wat cameo’s te zien in deze Between Two Ferns-film, met onder meer Matthew Mcconaughey, Will Ferrell, Peter Dinklage, Benedict Cumberbatch, Paul Rudd, Tiffany Haddish, Brie Larson, Keanu Reeves, Jon Hamm, David Letterman, Jason Schwartzman, Adam Scott, John Cho, Chance the Rapper, Rashida Jones, Hailee Steinfeld, John Legend, Chrissy Teigen en Tessa Thompson.

Vanaf 20 september is de film te zien op Netflix!