ZeroZeroZero vanaf 26 oktober te zien op NPO 3

ZeroZeroZero is vanaf 26 oktober te zien op NPO 3. Het misdaaddrama over de internationale transport van cocaïne is afkomstig van de makers van Gomorra. Bekijk hieronder alvast de trailer.

ZeroZeroZero NPO

ZeroZeroZero op NPO 3

De zenuwslopende misdaadserie ZeroZeroZero volgt de reis van een cocaïnelading vanaf de bestelling door Italiaanse criminelen tot de geplande aflevering, en toont een epische machtsstrijd in de hiërarchie van de internationale georganiseerde misdaad.

Van Italië tot Mexico en de Verenigde Staten: Als de Italiaanse ‘Ndrangheta’ een enorme lading cocaïne bestelt, zijn daar partijen van over de hele wereld bij betrokken. De Amerikaanse familie Lynwood heeft een scheepvaartmaatschappij en fungeert als tussenpersoon tussen de Italiaanse maffia en de Mexicaanse drugskartels. Maar drugssmokkel is een riskante handel, zeker als er een criminele machtsstrijd losbarst.

De hoofdrollen worden gespeeld door Adriano Chiaramida, Andrea Riseborough, Dane DeHaan, Gabriel Byrne, Giuseppe De Domenico, Harold Torres.

ZeroZeroZero is een Italiaanse televisieserie gemaakt door Stefano Sollima, Leonardo Fasoli en Mauricio Katz voor Sky Atlantic, Canal + en Prime Video. Deze serie is gebaseerd op het boek van Roberto Saviano. De regie is in handen van Janus Metz, Pablo Trapero, Stefano Sollima.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, en Twitter. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter