Zijn de titels voor de X-Men & Blade MCU reboot onthuld?

Zijn de officiële titels van zowel de aankomende Blade als X-Men MCU reboots nu onthuld? Dankzij een bericht van Deadline met betrekking tot San Diego Comic-Con 2022, lijkt het erop dat Marvels ‘Blade The Blade zal heten, terwijl de MCU’s versie van de X-Men de titel The Mutants zal krijgen. Laatstgenoemde titel is opvallend aangezien recentelijk nog de Marvel-flop The New Mutants verscheen.

Dit is niet de eerste keer dat The Mutants wordt aangeprezen als de officiële titel voor peraonages als Professor Xavier, Wolverine, Cyclops en Jean Gray. Over deze titel gingen vorig jaar geruchten, en hoewel het idee dat een X-Men-film niet X-Men wordt genoemd, een beetje vreemd lijkt, komt het overeen met hoe de MCU langzaam het bestaan ​​​​van mutanten heeft geïntroduceerd. Meest recentelijk in de Disney Plus serie Ms. Marvel.

De titel The Blade is enigszins opvallend, omdat het personage meestal eenvoudig Blade wordt genoemd. Eerder ging het gerucht dat de reboot van Marvel Blade de titel Blade The Vampire Slayer zou krijgen, maar volgens de site zal de studio in plaats daarvan voor The Blade gaan. Met de titel onderscheid Marvel de film ook met de eerdere franchise met in de hoofdrol Wesley Snipes.

X-Men & Blade in het MCU

Wat de titels ook zullen worden, het idee dat zowel Blade als de X-Men in het Marvel Cinematic Universe worden geïntroduceerd, is voor fans erg spannend. Hoewel er al hints zijn geweest over de aanwezigheid van zowel Blade als de mutant in het universum, blijven beide projecten grotendeels een mysterie. De grootste stap in de richting van het bestaan ​​van mutanten tot nu toe is te danken aan Ms. Marvel, die onthulde dat de titulaire superheld zelf lid is van Homo Superiors. De plannen van Marvel-baas Kevin Feige zijn zo geheim dat zelfs Ms. Marvel-regisseurs niet weten wat hij van plan is voor mutanten in het MCU. Adil El Arbi zei:

“[The ‘mutation’ reveal] was the best-kept secret of the whole show. We didn’t even know about it until we suddenly had a script. So, when we had it, we asked, ‘What’s that about? What’s going to happen?’ And Kevin Feige would say, ‘Just shoot this, put the little music on and that’s that. Should you be part of the future of Ms. Marvel, then you’ll know a little bit more.'”

Bilall Fallah voegde toe:

“Kevin Feige has the master plan. He’s the only one who knows.”

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter