Zo kijk je Greyhound – de nieuwe film met Tom Hanks!

Goed nieuws voor fans van Tom Hanks! Sinds gisteren is namelijk de film Greyhound te zien, een oorlogsfilm waarin deze iconische acteur de hoofdrol heeft. Daarnaast heeft hij zelf het script geschreven. Waar je deze film precies kunt zien lees je in dit artikel.

Greyhound is een oorlogsfilm gebaseerd op het boek The Good Shepherd van C. S. Forester en speelt zich af tijdens de Tweede Wereldoorlog. Centraal staat een internationaal konvooi van maar liefst 37 geallieerde schepen dat uit handen moet blijven van de Duitse U-boten. Dit onder leiding van een bevelvoerder genaamd Ernest Krause, die gespeeld wordt door Tom Hanks.

Greyhound zou in eerste instantie in de bioscopen uitkomen, maar is vanwege de huidige pandemie momenteel alleen te bekijken via Apple TV+, de streamingdienst van Apple. Al hoeft dat wat ons betreft geen probleem te zijn om de film te kunnen zien. Het is namelijk mogelijk om voor 7 dagen een gratis proefabonnement op Apple TV+ te nemen.

Kun jij geen account aanmaken omdat je geen creditcard hebt? Wees gerust, ook daar is een oplossing voor. In dit artikel vertelt Streamwijzer hoe je dit probleem zonder al teveel moeite verhelpt (Ondanks dat Amazon Prime Video hier als voorbeeld genomen wordt werkt het ook bij Apple TV+)

Naast Tom Hanks heeft Greyhound rollen voor Stephen Graham, Elisabeth Shue, Rob Morgan, Manuel Garcia-Rulfo en Tom Brittney. De regie is verzorgd door Aaron Schneider.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, en Twitter. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter