Zoe Saldana krijgt rol in bloederige piratenfilm

Actrice Zoe Saldana heeft getekend voor een rol in een aankomende piratenfilm. Dit melden verschillende media. Het zou hier gaan om een wat meer duistere en bloederige film.

Wie aan piratenfilms denkt, zal al snel uitkomen bij de Pirates Of The Caribbean-reeks. Ondanks de grote hoeveelheid actie en spektakel gaat hier hier om relatief luchtige films. Zoe Saldana, die in het eerste deel van Pirates Of The Caribbean te zien was, het nu echter getekend voor een ander soort piratenfilm.

Het aankomende The Bluff zal zich afspelen op de Kaaimaneilanden, ten tijde van de 19e eeuw. Saldana speelt een vrouw die een aanval van piraten moet zien te overleven. Volgens bronnen zal er een meer historisch accurate versie van de piraat getoond worden, wat hoogstwaarschijnlijk een aantal bloederige taferelen tot gevolg heeft.

Haven

Gezien het script van de film nog moet worden uitgewerkt zou het ook kunnen dat The Bluff een andere titel zal krijgen. De regie van het project ligt bij Frank E. Flowers, die zelf op de Kaaimaneilanden heeft gewoond. Hij maakte eerder al Haven, dat zich ook in de regio afspeelde. The Bluff gaat overigens niet de eerste keer worden dat Flowers en Zoe Saldana samenwerken, want zij had in Haven ook al een rol. De film was echter geen succes.

Zoe Saldana

Zoe Saldana is bij het grote publiek voornamelijk bekend vanwege haar rol als Gamora in het Marvel Cinematic Universe. Naast de aankomende piratenfilm zal Saldana de komende jaren ook in andere films te zien zijn. Zo gaat ze onder andere haar rol als Neytiri weer oppakken voor de aankomende Avatar-vervolgen.

Tevens is ze in beeld voor een nog naamloos project van David O. Russell. Deze film zal naar verluidt ook rollen hebben voor Margot Robbie, Anya Taylor-Joy, Rami Malek, Christian Bale, Robert De Niro en John David Washington.

Volg ons

Wil jij meer van dit soort nieuwtjes op je tijdlijn zien? Volg Entertainmenthoek dan via Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest.

FacebookInstagramPinterestTwitter