Zoey’s Extraordinary Playlist vanaf 20 september op Videoland

Zoey’s Extraordinary Playlist is vanaf zondag 20 september 2020 te zien op de streamingdienst Videoland. Na een ongewone gebeurtenis begint Zoey Clarke, een slimme computercoder die zich in San Francisco een weg baant, ineens de diepste verlangens en gedachten van de mensen om haar heen te horen door middel van populaire liedjes.

Zoey’s Extraordinary Playlist op Videoland

Zoey’s Extraordinary Playlist is een Amerikaanse muzikale komedie-drama televisieserie gemaakt door Austin Winsberg. De reeks ging in première ging op 7 januari 2020 op NBC. In juni 2020 werd de serie verlengd voor een tweede seizoen. In de serie speelt Jane Levy de rol van Zoey Clarke, een computerprogrammeur die ontdekt dat ze het vermogen heeft om de diepste gedachten van mensen als liedjes te horen. Elke aflevering bevat meerdere zang- en dansnummers die de verhaallijn ontwikkelen.

De serie heeft rollen voor Jane Levy, Skylar Astin, Alex Newell, John Clarence Stewart, Peter Gallagher, Mary Steenburgen en Lauren Graham.

Zoey’s Extraordinary Playlist is vanaf 20 september 2020 te zien op Videoland.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, en Twitter. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter