Zuid-Koreaanse serie Squid Game vanaf 17 september op Netflix

De Netflix serie Squid Game is een morbide thriller waarin ontvoerde mensen gevangen zijn en gedwongen worden om ‘kinderspelletjes’ te spelen. Wie faalt, sterft. Maar één iemand kan de strijd winnen. Wie zal overleven en 45,6 miljard won winnen? Bekijk hieronder de trailer.

Squid Game op Netflix

n de thriller ontvangen honderden mensen die diep in de schulden zitten of hard geld nodig hebben een mysterieuze uitnodiging. 456 mensen geven gehoor aan de oproep, waarna zij zich laten opsluiten in een gebouw waar ze hun leven riskeren voor 45,6 miljard. Ze strijden tegen elkaar door middel van oude kinderspelletjes, die nu voorzien zijn van een potentieel dodelijke afloop. Ondertussen moeten ze tevens achterhalen wat de motivaties zijn van de mensen achter de schermen.

De serie van negen afleveringen heeft hoofdrollen voor Lee Jung-jae, Park Hae-soo, Wi Ha-joon en Lee Ji-ha.

De thriller is afkomstig van filmmaker Hwang Dong-hyuk, die debuteerde met drama’s als My Father en Silence.

Squid Game verschijnt 17 september op Netflix.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter