Zwanger & Co vanaf 7 juli in de bioscoop

Vanaf 7 juli 2022 is de feelgoodfilm Zwanger & Co in de bioscoop te zien. Hieronder kun je alvast de trailer en de poster bekijken.

Zwanger & Co

Zwanger & Co

Merel (36) is een alleenstaande verloskundige. Ze is helemaal klaar met mannen, maar de biologische kok tikt onverbiddelijk door dus wil ze met kinderen niet langer wachten. Een plusje, ze is zwanger! En ze is niet de enige. Haar vader Piet is als 60-plusser opnieuw vader geworden en haar nichtje Eva (23) is ook in blijde verwachting. Ze kampen ieder met verschillende beproevingen als (aanstaande) ouders. Piet moet voor het eerst in zijn leven de rol van betrokken ouder vervullen als zijn jongere vriendin, media persoonlijkheid Chantal, voor haar werk naar Amerika gaat. Merels zus Annet kampt met het empty nest-syndroom en droomt van een nieuwe baby terwijl haar man Theo staat te trappelen om te gaan reizen. Voor de jonge Eva en haar vriend Thomas staat hun vrijgevochten bestaan onder druk door de komst van baby Otis. En Merel… die valt stijf van de hormonen als een blok voor ambulancebroeder Luuk. Er staat de familie een rollercoaster van emoties te wachten, want na de roze wolk begint het echte leven.

De hoofdrollen worden gespeeld door Lieke van Lexmond, Waldemar Torenstra, Maaike Martens, Carolina Dijkhuizen, Matteo van der Grijn, Thom Hoffman, Beppie Melissen, Bo Maerten, Manuel Broekman.

De film is naar een idee van executive producer Daan Mollema (Verliefd op Cuba), er is aan geschreven door Aliefka Bijlsma (Marokaanse Bruiloft) en Jacqueline Epskamp (Weg van jou), wordt geproduceerd door Ingmar Menning (De Luizenmoeder) en geregisseerd door Johan Nijenhuis (De Beentjes van Sint-Hildegrad). De productie komt mede tot stand met bijdragen van het Netherlands Film Production Incentive en het Abraham Tuschinski Fonds.

Dutch FilmWorks brengt de film vanaf 7 juli 2022 uit in de Nederlandse bioscopen.

 

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter