10% van Zack Snyder’s Justice League is in slow motion

Volgens nieuwe berekeningen bestaat 10% van Zack Snyder’s Justice League uit slow motion opnames, een belangrijk onderdeel van de kenmerkende stijl van de regisseur.

Zack Snyder’s Justice League kwam vorige week uit op HBO Max en de vier uur durende film bevat ook de kenmerkende stijl van de filmmaker, en dat bestaat onder andere uit enorm veel slow motion. Kijk op sociale media en je zult veel grappen zien over de mogelijkheid om een ​​uur of twee van die lange speelduur af te halen als je de slow motion stukken zou verwijderen.

Twee medewerkers van IGN registreerden elk shot van Justice League dat duidelijk in slow motion werd weergegeven. In totaal bevatte Justice League 24 minuten en 7 seconden aan slow motion beelden (of 1447 seconden). Inclusief credits duurt de film 4 uur, 1 minuut en 53 seconden waardoor het in de praktijk zo is dat 9,97% van de film in slow motion is. Wanneer je de credits buiten beschouwing laat zou het gaan om 10,35%.

In een uitgebreid interview met Variety eerder deze maand prees Snyder HBO Max omdat hij zijn volledige, onvervalste visie mocht vertellen; een visie die blijkbaar voldoende slow-mo-momenten omvat.

De langverwachte Zack Snyder’s Justice League is sinds 18 maart in Nederland beschikbaar via digitale aankoop en de eerste recensies zijn positief. Voor meer informatie over deze film kijk je hier. Onze collega beloonden Zack Snyder’s Justice League met ★★★½☆. Lees hier de recensie.

Justice League Slow Motion

Sinds Justice League in november 2017 in de bioscoop verscheen, was het duidelijk dat Snyder’s visie voor de superheldenfilm niet op het scherm werd gerealiseerd. De regisseur verliet het project nadat de belangrijkste opnames achter de rug waren, maar voordat de reshoots werden gefilmd. Warner Bros. huurde regisseur Joss Whedon in om Justice League over te nemen; hij leidde de reshoots en leverde de bioscoopversie van de film. In de jaren sinds de release van de film heeft Snyder enige informatie vrijgegeven over wat zijn oorspronkelijke visie voor de film was en fans van de regisseur hebben Warner Bros. gevraagd om de Snyder-cut uit te brengen.

Gevoed door het herstelde vertrouwen in de mens en geïnspireerd door de onbaatzuchtigheid van Superman, krijgt Bruce Wayne nu te maken met een nog grotere vijand. Maar gelukkig krijgt hij hulp van een nieuwe bondgenoot: Diana Prince. Batman en Wonder Woman moeten snel een team van metahumans samenstellen om de strijd aan te gaan met deze nieuwe dreiging. Maar ondanks het team van superhelden, Batman (Ben Affleck), Wonder Woman (Gal Gadot), Aquaman (Jason Momoa), Cyborg (Ray Fisher) en The Flash (Ezra Miller), is het misschien al te laat om de wereld te behoeden voor een catastrofale ramp.

Zack Snyder’s Justice League heeft hoofdrollen voor Ben Affleck als Batman, Henry Cavill als Superman, Gal Gadot als Wonder Woman, Jason Mamoa als Aquaman, Ray Fisher als Cyborg en Ezra Miller als The Flash. Daarnaast zijn er rollen voor Willem Dafoe als Nuidis Vulko, Jesse Eisenberg als Lex Luthor, Jeremy Irons als Alfred Pennyworth, Diane Lane als Martha Kent, Connie Nielsen als Queen Hippolyta, J.K. Simmons als Commissioner Gordon, Amy Adams als Lois Lane, Ciarán Hinds als Steppenwolf, Amber Heard als Mera en Kiersey Clemons als Iris West.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter