Actie! Tijdelijk gratis een meJane film

Online videotheek meJane heeft een tijdelijke actie waarbij je titel gratis kunt bekijken. In dit artikel lees je hoe je deze MeJane film kunt verkrijgen.

Naast streamingdiensten zoals Netflix heb je tegenwoordig ook online videotheken, waarbij je een klein bedrag per film betaalt. Ideaal voor als je een bepaalde film graag wilt zien, maar deze niet op bijvoorbeeld Netflix of Videoland staat. Een daarvan is meJane, welke nu een actie hebben opgezet.

Wanneer je het onderstaande bericht in je Instagram-stories deelt, ontvang je een actiecode waarmee je een gratis meJane film kunt huren. Het is wel de bedoeling dat je het originele bericht deelt en niet bijvoorbeeld een screenshot. Je kunt zowel in Nederland als in België met de actie meedoen. Meer informatie kun je hier vinden.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by meJane.com (@mejanefilms)

meJane film

In de het Mejane aanbod zitten allerlei films, van komedie tot actie en van western tot animatie. Dus voor iedere kijker eigenlijk wel wat wils. Het aanbod kent echter wel grotendeels mainstream films, dus B-films of indie films zitten nauwelijks in de collectie. Wel zijn er veel documentaires op Mejane.com te vinden.

Een Mejane film kost momenteel tussen de €2,99 en €5,99 per stuk. Je kunt op manieren betalen, met euro’s en moviepoints. De moviepoints kan men verkrijgen door middel van een cadeaukaart. Betalen kan op meerdere manieren, onder andere met Creditcard, telefonisch, iDeal, Paypal of een Paysafecard.

Meer omtrent MeJane is te lezen in dit uitgebreide artikel.

VOLG ONS

Wil je meer over dit soort acties lezen en de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter