Adrien Brody als vechtende vuilnisman in trailer Clean

Er is een trailer verschenen voor Clean, een aankomende thriller waarin een gewelddadige vuilnisman centraal staat. De hoofdrol in deze film is weggelegd voor Adrien Brody (The Grand Budapest Hotel).

Het verhaal achter Clean draait om een gelijknamige vuilnisman die s’nachts werkt en zich ergert aan het verval van de stad. Als hobby knapt hij gebouwen op ondertussen let hij een beetje op de buurt. Clean zit nog steeds met zijn gewelddadige verleden het verliezen van zijn dochter. Deze zaken zorgen ervoor dat hij niets anders dan spijt voelt. Als Clean vanwege een goedbedoelde daad in conflict komt met een lokale crimineel, voelt hij zich genoodzaakt om weer geweld te gaan gebruiken.

Clean trailer

Clean wordt geregisseerd door Paul Solet, die al werkte aan de sciencefiction serie Mars. Hij heeft zelf het script geschreven, in samenwerking met hoofdrolspeler Adrien Brody. Beide hielden zich ook bezig met de productie. Overige producers zijn Daniel Sollinger en Elliot Brody, welke vermoedelijk de vader van Adrien is.

De film heeft verder rollen voor Mykelti Williamson (The Purge: Election Year), Richie Merritt, Glenn Fleshler, Chandler Ari DuPont (Charm City Kings), RZA, John Bianco en Michelle Wilson (Amazing Stories).

De bedoeling is dat Clean vanaf 28 januari in de Amerikaanse bioscopen te zien zal zijn. Er is nog niets over een Nederlandse release bekend.

Mocht jij in de tussentijd The Grand Budapest Hotel (ook met Adrien Brody) willen bekijken dan kan dat via Disney+. Ook de serie Mars (mede gemaakt door regisseur Paul Solet) is via deze dienst te zien.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter