Anthony Hopkins in opvolger The Father; The Son

Acteur Anthony Hopkins krijgt een rol in de opvolger van The Father, de film waarvoor hij vorig jaar een Oscar won. Deze gaat The Son heten en de opnames hiervoor zijn onlangs afgerond.

Het in 2020 verschenen The Father, dat gaat over dementie, heeft zowel bij het publiek als recensenten veel losgemaakt. Naast het pakkende script werd vooral de acteerprestatie van Anthony Hopkins geprezen. Hiervoor won hij dan ook de Oscar voor ‘Beste Acteur’. Regisseur Florian Zeller liet eerder dit jaar weten dat de film een opvolger krijgt, genaamd The Son.

Zeller laat nu weten dat de opnames van zijn nieuwe project erop zitten. Ook vertelde hij dat Anthony Hopkins in de film te zien zal zijn. Zoals het ernaar uitziet gaat The Son geen direct ”vervolg” worden op The Father, maar is het wederom een verfilming van een toneelstuk dat Zeller schreef.

Het verhaal achter The Son draait om een man wiens vriendin net bevallen is. Dan staat echter ineens zijn ex-vrouw voor de deur met een tienerzoon. De man wordt gespeeld door Wolverine-acteur Hugh Jackman, zijn vriendin door Vanessa Kirby. Laura Dern (Jurassic Park) kruipt in de huid van de ex-vrouw en Zen McGrath speelt de zoon. Wat Hopkins voor personage gaat vertolken is nog niet bekend.

The Father kijken

Als jij The Father wilt kijken dan kun je momenteel nog in enkele Nederlandse bioscopen terecht. De verwachting is dat de film later dit jaar te huur gaat zijn. Lees hier ook onze recensie van deze film.

VOLG ONS

Wil je op de hoogte gebracht worden als The Father via VOD te krijgen is? Of geïnformeerd blijven over andere films en series? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter