Bezoek het BUT Film Festival 2021

Ook dit jaar zal het BUT Film Festival weer plaatsvinden op een plein in Breda. Bezoekers kunnen in sfeervolle zaaltjes genieten van obscure B-films en andere ongewone titels.

Er zijn maar weinig festivals vergelijkbaar met het BUT Film Festival. Dit omdat heel het evenement ”B-film” uitdraagt. Dit klinkt misschien wat suf, maar is in de praktijk eigenlijk wel grappig. Je zit in kleine en geïmproviseerde zaaltjes te kijken naar films die je in de gewone bioscopen niet snel zult vinden. Wat ons betreft een leuke ervaring voor iedere filmliefhebber.

Dit jaar zal onder andere de splatter film Psycho Goreman te zien zijn. Ook kun je de veelgeprezen Zweedse horrorfilm Låt den rätte komma in (internationale titel: Let the Right One In) op groot scherm bekijken.

BUT Film Festival 2021

Naast de geïmproviseerde zaaltjes worden er ook BUTFF films vertoond in het Chassé Theater. Ideaal dus voor wie wel openstaat voor ongewone films, maar liever het comfort van een reguliere bioscoopzaal heeft.

Het BUT Film Festival vindt plaats van 1 tot en met 5 september 2021. Meer informatie omtrent het festival is te verkrijgen via de BUTFF website.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter