Bonnie Wright (Ginny Weasley) naar Dutch Comic Con

Actrice Bonnie Wright, met name bekend vanwege haar rol als Ginny Weasley in de Harry Potter-films, komt naar Heroes Dutch Comic Con.

In navolging van acteur Colin O’Donoqhue is nu dus ook Bonnie Wright bevestigd voor Dutch Comic Con editie van 20 en 21 november 2021. De meeste zullen haar kennen vanwege haar rol als Ginny Weasley (in het Nederlands Ginny Wemel), maar was ook te zien in de film Before I Sleep.

Bonnie Wright tickets

Bonnie Wright werd met haar eerste grote rol wereldberoemd. Als Ginny Wemel heeft ze in alle Harry Potter films meegespeeld en kreeg haar karakter in elke nieuwe film meer screentime. In eerste instantie was ze alleen gecast voor een kleine scene in Harry Potter and the Philosopher’s Stone, maar uiteindelijk werd Ginny een vaste personage in de films.

Naast haar rol als Ginny heeft Bonnie Wright de jonge Sarah Robinson gespeeld in de Halmmark film Stranded, was ze de stem van Vanessa in de Disney serie The Replacements, Mia in de film Geography of the Heart en had ze een rol in de film After the Dark.

Tijdens Dutch Comic Con  kun je op de foto met Bonnie of ontmoet haar persoonlijk tijdens een Meet & Greet sessie. Meer informatie en tickets zijn te vinden via de site van de Dutch Comic Con.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter